Sweet Teenager

Thursday, November 24, 2011 | 11:57 PM | 0 comments
im back blogg ;)
hello fellas?
how are you?
ziera nak ucapkan SELAMATPAGISELAMATPETANGSELAMATMALAM .
sekarang nie kans musim cuti?
x pergi melancong mana mana ka nie?
haha.. ziera pergi tapi belum tiba masa ya;)
HAHA..tadi pergi beli barang dapur dngan keluarga ;)
best dapat beli barng dapur ;)
anak anak dara kat luar sana jngn la malas malas nak pergi beli barang dapur ya XD
jangan asyik mnghadap lap sja ya >.< takut x kenal pulak halia dengan kunyit ;) okay malas nak membebel lagi ! nak cite nie tadi ada promotion MPH BOOKSTORE ;) sngat suka ..ziera punya larh excited..haha.. akhirnye ziera dapat membeli 2 buah buku novel ! satu ziera satu my sis zoeyka ") my sis punya larh pemalas nak baca sinopsis buku tu..ape larh.. ziera jugak yg kene bace ! grrr..kalau x bace sinopsis die mane nak tahu sedap ka x kan? it sokeyh.mmg best..semua buku best gila larh ! ziera jdi rambang mata tengok kulit buku tu cantik cantik blaka!nyett!





nota payung- RRIOTT pergi melancong LANGKAWI malam nie ") TATA weyh

Older Post | Newer Post
Take A Note

Assalamualaikum. This is my blog. My official blog. No ripping and no harsh word. Please respect me as i respect you. Thank you :)

Talk Here

ShoutMix chat widget

Credit(s)

Skin By : LykkaMykka BaseCode By : Jaja
LykkaMykka | Rriott lola